avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv societate dizolvata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv societate dizolvata

Buna ziua. As dori sa ma ajutati in problema pe care o am .Am nevoie de actul constitutiv al unei societati dizolvate in urma cu 5 ani.De unde il pot procura ? Nu mai am decat o copie dupa certificatul de inmatriculare al societatii respective.Ma gandesc ca ar trebui sa existe undeva intr-o arhiva. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: alberto_e60 , utilizator 21:08, 7 Octombrie 2010
Conform art. 4 din Legea nr. 26/1990 a registrului comertului, acesta este obligat sa elibereze pe cheltuiala solicitantului copii certificate de pe inregistrarile efectuate in registru si de pe actele prezentate. SUCCES!
Altfel spus- mergeti la Oficiul Registrului Comertului unde a fost inregistrata firma, completati o cerere - comanda de eliberare acte la pct 3.6. si achitati taxele - 4 lei+(0,20 bani x nr de pagini certificate)
Formularul il gasiti aiaci [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2010
ContSters43393, utilizator
Multumesc mult pentru raspunsuri.
si la banca unde are deschis contul au o copie dupa actul constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv cool123 cool123 va rog sa imi raspundeti si mie la o intrebare. societatile comerciale care au statut sau alta forma de infiintare in baza legii 31/90 ,sunt obligati sa isi ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Cata B Cata B Buna seara, Nu gasesc contractul de comodat al firmei (SRL). Se poate face cererea online la ONRC? Daca nu se poate, trebuie sa merg la ONRC din judetul unde ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate dupa radiere srl aiam aiam Buna ziua, Am avut un SRL,cu asociat unic, care a fost radiata de catre ONRC pentru expirare sediu, in sept. 2017. Pe aceasta firma exista o masina cu ... (vezi toată discuția)