avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare

buna. am si eu o intrebare. urmeaza sa fac contestatie la o execurare silita. diferenta dintre suma ceruta de creditor si cea pe care trebuie sa o platesc este mica, 500 lei, si rezulta din plata facuta dupa ce a obtinut incuvintarea silita de la judecatorie. intrebarea mea este daca pt o suma asa mica as putea avea castig de cauza cu contestatia. si daca da, pana se finalizeaza contestatia eu voi mai achita din debit. pot dupa aceea sa mai fac o contestatie?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 13:46, 7 Octombrie 2010
Contestaţia la executare se face o singură dată pentru suma solicitată. Contestaţie la contestaţi nu se face niciodată.
Dacă aţi intrat în executare sislită vorbiţi cu executorul care se ocupă de caz. Dacă aţi mai plătit din sumă atunci plătiţi până la capăt şi numai dacă vi se mai reţin alţi bani puteţi să contestaţi. Oricum la ce sunteţi obligaţi, la care se adugă cheltuielile de executare trebuie să plâtiţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
În urma judecării contestației mele la executarea silită ... PETRESCUANGELA57 PETRESCUANGELA57 În urma judecării contestației mele la executarea silită în contradictoriu cu intimitate X, Tribunalul, prin Hotărârea emisă, admite acțiunea ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)