avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Consiliul de administratie scoli
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Consiliul de administratie scoli

Am o intrebare legata de participarea in Consiliul de administratie al unei scoli, respectiv pentru aceasta activitate se acorda indemnizatie membrilor consiliului?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:15, 8 Octombrie 2010
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționari publici stephan40 stephan40 În ce condiții membrii Consiliului de Administrație al unei școli, pot fi în conflict de interese conform art. 10 alin. 10(Membrii consiliului de ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Burse scolare anamihai192 anamihai192 Buna ziua, as avea o intrebare legate de bursele scolare. Am citit undeva in lege ca bursele scolare sociale se acorda si pentru perioada vacantelor. In cazul ... (vezi toată discuția)