avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Burse scolare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Burse scolare

Buna ziua, as avea o intrebare legate de bursele scolare. Am citit undeva in lege ca bursele scolare sociale se acorda si pentru perioada vacantelor. In cazul meu este vorba de bursa care se acorda elevilor care locuiesc in mediul rural si care nu pot fi scolarizati in localitatea de domiciliu, aceasta bursa se incadreaza la bursele sociale. Insa scoala nu a acordat bursa si pentru perioada vacantelor scolare, motivand ca nu a fost aprobata de consiliul de administratie al scolii sau ceva de genul. As dori sa intreb daca este corect asa. Daca in lege spune ca se acorda, totusi de ce nu se acorda. Multumesc

Alte discuții în legătură

Ministerul educatiei prin ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile ... mihaiursachi mihaiursachi Ministerul Educatiei prin Ordinul 5870 din 22.12.2021 a criteriile de acordare a burselor, incepand cu sem 2 an scolar 2021-2022. Am o neclaritate privind ... (vezi toată discuția)
Bursa transport copii Venetia Venetia Dupa ,,CRITERII GENERALE din 7 octombrie 2011 de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat,, la art 13. din aceast ordin la scoala ... (vezi toată discuția)
Scoala de arte (subord. cons. jud.)- stabilire burse de ajutor social hajnyci hajnyci Buna ziua, O scoala de arte din subordinea consiliului judetean realizeaza diferite cursuri contra-cost elevilor. Scoala prin consiliul de administratie ... (vezi toată discuția)