avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jigniri pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jigniri pe internet

Am fost reclamata la Politie de o persoana cu care m-am tot injurat pe internet iar acuzatia este de jigniri pe internet. Acea persoana are salvate mesajele in care o jigneam,eu le-am sters demult,crezand ca s-a incheiat conflictul nostru. Deci,voi incasa o amenda sau pot face cumva sa scap doar cu un avertisment? Persoana despre care va spun este o fosta amanta de-a sotului meu care ne tot hartuieste de 1 an si jumatate,pt ca vrea sa ne distruga casnicia,doar ca nu pot demonstra cu nici un fel de dovezi. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa scap totusi de amenda pt ca am jignit-o?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 7 Octombrie 2010
poti da o declaratie k pe id tau intra mai multe persoane,printe care si copii
Existenta mesajelor nu probeaza autorul acestora
Ati primit amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt judecatorii de la cedo si cei din romania marielamotte600 marielamotte600 Cineva imi sterge intrebarile pentru ca eu arat cat de corupti sunt unii judecatori de la CEDO si unii judecatori din Romania. Va deranjeaza faptul ca ii ... (vezi toată discuția)