avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De la pronuntare si minuta la hotarare definitiva si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De la pronuntare si minuta la hotarare definitiva si irevocabila

Daca astazi s-a dat pronuntarea de catre Curtea De Justitie si Casatie si s-a prezentat minuta in care se spune decizia Curtii referitoare la recursul meu, intr-un caz penal, in cat timp aceasta pronuntare/decizie descrisa in minuta respectiva, devine hotarare definitiva si irevocabila?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:47, 8 Octombrie 2010
puteti face un calcul .de principiu se castiga 6-7 zile la o luna intreaga muncita(zile lucratoare).
la pedeapsa pe care o aveti vi se va aplica mai intai regim semideschis urmand ca dupa executarea a 1/4 din pedeapsa adica la 9 luni de la data arestarii sa fist din nou analaizat in comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei si functie de comportament puteti sa fiti repartizat la regim deschis.
de dvs depinde cat de devreme terminati pedeapsa.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se elibereaza sau nu? adriana1983 adriana1983 19.03.2014 Ora estimata: 09:00 Complet: C3 Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art.23 din legea 255/2013 rap.la art.595 NCPP. Admite ... (vezi toată discuția)
Calcul perioada de detentie Tamer Tamer Buna ziua. Va rog ma puteti ajuta intr-o problema ? Este vorba despre urmatoarea speta : o persoana in stare de recidiva , a fost condamnata pt o noua ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata-ralu lung.raluca lung.raluca Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la ... (vezi toată discuția)