M-ar interesa daca pot recupera de la stat TVA-ul achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme pentru care ulterior operatiunii s-a dat o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila insa societatea noastra nu apare in tabelul creditorilor (n-am solicitat acest lucru deoarece am aflat prea tarziu)? Am vorbit cu lichidatorul care spune ca nu pot recupera TVA-ul daca nu apar in tabelul creditorilor aprobat de judecatorul sindic, fara a-mi specifica temeiul legal, dar in Codul fiscal si in normele aferente nu se vorbeste decat despre conditia de a exista o hotarare definitiva si irevocabile de inchidere a procedurii de faliment.
recuperarea taxei nu este conditionata de inscrierea pe tabelul creditorilor si puteti ajusta taxa colectata dupa pronuntarea sentintei definitive de incgidere a procedurii falimentului si radierea debitorului.
Recuperare tva
todiras
pentru clientii neincasati de la societati aflate in insolventa, care este documentul prin care se poate storna tva-ul daca nu am fost inregistrat cu ... (vezi toată discuția)