avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de franciza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de franciza

Un contract de tip franciza beneficieaza de acoperire juridice de genul tip liasing?
si ma refer la legea 99/1999 cap VI, referitor la obligatia utilizatorului sa restituie bunui daca acesta si-a incalcat contractul.
Daca contractul constituie titlu executoriu ?
Si daca utilizatorul nu preda bunul sau bunurile, pe cale legala ce avem, inafara de 2 ani de asteptare pana optinem o hotarare judecatoresca, ca oricum bunurile sunt puse in pericol de exloatare si intretinere.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita in baza contractului de leasing eugenia82 eugenia82 Buna ziua Astazi la firma la care lucrez s-a prezentat un colector de debite de la societatea X si ne-a ridicat masina in baza unui proces verbal incheiat ... (vezi toată discuția)
Hot plata sulta; investire cu formula executorie ? eka20 eka20 Buna seara! Stiu,ca aici sunt persoane abilitate sa-mi dea un raspuns concret si legitim, asa incat va adresez o intrebare. Daca am obtinut hotarare ... (vezi toată discuția)