avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda politia comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda politia comunitara

amenda parcare parc H. alee scundara 3000lei

mai explicit :paralel cu Kiselef aproape de pav.H se face in dr. o bretea ,la 5m dupa ce intri in dr. se un drum 10 m dupa care intri in parc H. zona carusel si alte invartitori.
la intr.in parc, capatul drumului cu pricina este un semn de circ. accesul interzis tuturor auto. OK
eu am parcat pana in acel semn (la momentul parcarii pe st. si dr. drumului erau masini parcate in spic pe toata acea portiune pana la semn accesul interzis ,asta petrecandu-se 19/09/10.
pe data 06/10/10 primind amenda acasa trag o fuga la fata locului ,si la intr.pe acea portiune de drum observ alte doua semne cu parcarea si accesul interzis,mentionez ca la momentul parcarii nu le-am vazut eu zic ca nu erau.
daca este cineva care stie de ele inainte de 19/09/10 anuntati-ma va rog multumesc
aceste doua semne de circ. vizibil sunt f.noi fata de cele din capatul drumuletului pina si suruburile cu care sunt prinse sunt impecabile ,pe spatele semnelor este inca o eticheta hartie care la mom. care le-am cercetat era nedeteriorata, si locul unde sunt prinse in pamant se vede ca semana cu o lucrare recent efectuata pamantul este tras peste cimentul cu care sunt fixate barele in pamant

NEDUMERIREA este ca : in p.v. scrie -infractiunea a avut loc parc H. zona Miorita/fals fintana M. este la 1km de acel loc
-s-a constatat fapta pe19/09/10 iar p.v. este intocmit pe21/09/10 este normala situatia??????
-martorul este dintr-un sat din NT el cand a semnat p.v. pe19 in alb sau s-a intors la pol pe 21 ptr semnatura???????

vreau sa stiu daca- acele semne erau acolo pe data de 19/09/10
-p.v.se poate completa in alta data decat a fost constatat

sper sa fi fost destul de explicit si as fi vrut mult mai scurt
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 02:41, 8 Octombrie 2010
Aveti posibilitatea ca in termen de 15 zile de la primirea la domiciliu a procesului verbal sa il contestati la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.
Verificati daca procesul verbal este corect completat,daca sunt rubrici necompletate pentru a putea eventual solicita instantei sa faca aplicarea cauzelor de nulitate a procesului verbal,aratate in art.16,17,34 din OG nr.2/2001
zolingher a scris:

amenda parcare parc H. alee scundara 3000lei

mai explicit :paralel cu Kiselef aproape de pav.H se face in dr. o bretea ,la 5m dupa ce intri in dr. se un drum 10 m dupa care intri in parc H. zona carusel si alte invartitori.
la intr.in parc, capatul drumului cu pricina este un semn de circ. accesul interzis tuturor auto. OK
eu am parcat pana in acel semn (la momentul parcarii pe st. si dr. drumului erau masini parcate in spic pe toata acea portiune pana la semn accesul interzis ,asta petrecandu-se 19/09/10.
pe data 06/10/10 primind amenda acasa trag o fuga la fata locului ,si la intr.pe acea portiune de drum observ alte doua semne cu parcarea si accesul interzis,mentionez ca la momentul parcarii nu le-am vazut eu zic ca nu erau.
daca este cineva care stie de ele inainte de 19/09/10 anuntati-ma va rog multumesc
aceste doua semne de circ. vizibil sunt f.noi fata de cele din capatul drumuletului pina si suruburile cu care sunt prinse sunt impecabile ,pe spatele semnelor este inca o eticheta hartie care la mom. care le-am cercetat era nedeteriorata, si locul unde sunt prinse in pamant se vede ca semana cu o lucrare recent efectuata pamantul este tras peste cimentul cu care sunt fixate barele in pamant

NEDUMERIREA este ca : in p.v. scrie -infractiunea a avut loc parc H. zona Miorita/fals fintana M. este la 1km de acel loc
-s-a constatat fapta pe19/09/10 iar p.v. este intocmit pe21/09/10 este normala situatia??????
-martorul este dintr-un sat din NT el cand a semnat p.v. pe19 in alb sau s-a intors la pol pe 21 ptr semnatura???????

vreau sa stiu daca- acele semne erau acolo pe data de 19/09/10
-p.v.se poate completa in alta data decat a fost constatat

sper sa fi fost destul de explicit si as fi vrut mult mai scurt

puteti contesta procesul verbal .
- solicitati de la primarie in scris in temeiul LEGII nr. 544 din 12 octombrie 2001 (*actualizata*) privind liberul acces la informatiile de interes public , data la care au fost instalate indicatoarele in zona respectiva, act pe care il anexati.
-eventual identificati martori in zona respectiva , privind instalarea indicatoarelor...
- va evaluati vinovatia si eventual cereti instantei ori anularea p.v. ori inlocuirea amenzii cu un avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala IrinaMarinescu IrinaMarinescu Am urmatoarea problema : In cursul zilei de astazi am primit la domiciliu prin posta, o amenda in valoare de 3000 lei pentru parcarea in parcurile publice in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces auto nesemnalizata Robka Robka Buna ziua. De curand am blocat o cale de acces auto (intrarea intr-o curte), intocmindu-mi-se un proces verbal contraventional pentru asta. De mentionat faptul ... (vezi toată discuția)