avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INFIINTARE BAR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INFIINTARE BAR

Am construit o spalatorie auto,cu toate avizele si autorizatiile necesare,in cadrul acestei spalatori auto a fost prevazuta si o sala de asteptare de 40m patrati.Cum pot transforma aceasta sala de asteptare in bar?ce acte imi sunt necesare si unde ma pot adresa?mentionez ca aceasta sala de asteptare este cuprinsa in proiectul de arhitectura,avizata dar in autorizatia de constructie care mi-a fost emisa scrie doar construire spalatorie auto,bransamente,alei si parcari.la receptia lucrari de catre comisia de la primarie si de la inspectoratul de constructii,miau spus ca totul este in regula sa respectat proiectul,dar nu stiu sa imi spuna cum pot folosi sala de asteptare ca bar
Cel mai recent răspuns: calator , utilizator 12:28, 10 Octombrie 2010
Pe langa autorizatiile pe care le aveti trebuie sa autorizati si activitatea - 5630 Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Daca aveti acest cod intre obiectele secundare din actul constitutiv e relativ usor - completati o cerere de inregistrare la registrul comertului si o declaratie model 3(costuri la registrul comertului in jur de 100ron) Daca nu aveti in obiectul de activitate acest cod trebuie sa depuneti suplimentar o hotarare AGA pentru largirea obiectului secundar cu contorul aferent pentru publicare in Monitorul Oficial, act constitutiv actualizat plus cerere inregistrare si declaratia model 3. ( costuri apx. 550 ron) Dupa obtinerea certificatului constatator de autorizare de la registrul comertului va trebui sa depuneti documentatia la primarie in vederea obtinerii(completarii) autorizatiei de functionare. SUCCES!
am acest cod in obiectele secundare din actul constitutiv,am fost la registrul comertului,si mau respins spunand-mi ca eu figurez la primarie cu cladirea ca spalatorie auto,si acel spatiu cu destinatia sala de asteptare pe care eu vreau sal transform in bar nu figureaza ca spatiu comercial,este cuprins in cadrul spalatoriei.NU MAI INTELEG NIMIC,NU STIU CUI SA MA ADRESEZ SA POT FUNCTIONA CU ACTE IN REGULA
Completati cererea de inregistrare si declaratia model 3 la registrul comertului . Anexati certificatul constatator pe care il detineti acum cu autorizarea spalatoriei auto. In acest caz daca actul care a stat la baza inregistrarii spalatoriei auto nu a expirat( acest lucru se poate vedea la registrul comertului) nu trebuie sa dati explicatii nimanui ca fata de ce ati avut autorizat pana atunci doriti sa suplimentati cu inca o activitate. Cei de la registrul comertului nu au niciun temei legal sa va respinga cererea. Asta in situatia in care spalatoria si barul vor functiona la aceeasi adresa. Succes!
imi puteti lasa un numar de telefon va rog sa va intreb mai multe detalii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare deschidere discoteca si bar la punct de lucru ziar actualitatea ziar actualitatea am o societate si in urma adaugarii unor coduri CAEN vreau sa deschid o discoteca cu bar la un punct de lucru. Care sunt autorizatiile necesare? Aviz de la ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)