Deci... sunt nou in acest domeniu asa ca am nevoie de putin ajutor din partea dumneavostra.
Am un caz....
Salatiatul si-a depus demisia in data de 14-09-2010, dupa expirarea perioadei de preaviz angajatorul intocmeste decizia de incetare a contractului de munca [in dublu exemplar am inteles ca se intocmeste]. Acum urmeaza partea ce mi se pare mie complicata.....
Cei de la fortele de munca mi-au zis ca trebuie sa mai fac un caiet cu salariatii {sau ceva de genul asta}..ideea e ca eu sunt cam in ceata...
As vrea sa va intreb... care sunt actele ce trebuie sa le intocmesc, unde trebuie sa le depun si care sunt termenele de depunere avand in vedere ca decizia de incetare a contractului de munca s-a intocmit la sfarsitul lunii septembrie?
MULTUMESC ANTICIPAT!!!
Buna ziua.
Deci decizia de incetare dupa expirarea perioadei de preaviz se face in doua exemplare asa cum ati spus, si se duce la itm in maxim 5 zile de la perfectare.
Baza lagala:
Demisia Codul muncii
Art. 79. - (1) Prin demisie se intelege actul unilateral de vointa a salariatului care, printr-o notificare scrisa, comunica angajatorului incetarea contractului individual de munca, dupa implinirea unui termen de preaviz. LEGE nr. 130 din 20 iulie 1999 (*republicată*)
privind unele măsuri de protecţie a persoanelor încadrate în munca
(2) Angajatorii sunt obligaţi sa depună la inspectoratele
teritoriale de munca la care se păstrează şi se completează carnetele
de munca ale salariaţilor:
a) actele privind executarea, suspendarea, modificarea şi
încetarea contractelor individuale de munca, în termen de 5 zile de la
perfectarea acestora;
Problema 2. Dumneavoastra trebuie sa aveti un registru al salariatilor online, numit REVISAL, unde operati tot ce tine de salariatii dumneavoastra, contracte, notiifcari contracte, incetari contracte...............
Pentru salariatul respectiv dumneavoastra trebuia sa depuneti incetarea in acest REVISAL la data incetarii raportului de munca cu respectivul salariat.
Baza lagala:
HOTARAREA nr. 161 din 3 februarie 2006 (*actualizata*)
privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor
Art.2 (2) Fiecare angajator are obligatia de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru, si de a-l prezenta inspectorilor de munca, la solicitarea acestora
HOTARAREA nr. 37 din 15 ianuarie 2010
pentru modificarea si completarea HG 161/2006 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor
(2^2) Elementele prevăzute la alin. (2) lit. e) se înregistrează în registru la data încetării contractului individual de muncă." (adica incetarea raporturilor de munca)