avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contracte utilitati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contracte utilitati

Buna ziua,

Poate cineva sa-mi spuna cum se procedeaza cu acele contracte de utilitati referitoare la APA, ENERGIE( electrica, termica) in cazul in care o autoritate contractanta are calitate de consumator?

Se considera acestea contracte sectoriale care nu se supun OUG 34/2006 sau trebuie facute proceduri si pentru ele daca se depaseste 15.000 euro?

Am inteles ca exista discutii pro si contra pentru ca majoritatea sunt monopoluri de stat si deci nu prea ai cu cine sa faci procedura ....

Astept si parerile voastre.

MUltumesc.

Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 11:35, 8 Octombrie 2010
sunt contracte exceptate de la OUG 34. Delegarea de gestiune a serviciilor de apa si energie obliga si la asigurarea exclusivitatii acestora in comunitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie energie electrica rachima rachima Autoritatea contractanta este consumator captiv. Din cauza pozitiei geografice a acesteia nu-si poate alege furnizorul. Astfel, achizitioneaza energie ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract prestari servicii milica68 milica68 Până la ce suma pot incheia un contract de prestari servicii (ridicare gunoaie si transpot la groapa de gunoi) fara licitatie. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Se supune achizitiei publice pe seap? Tay Tay O societate comerciala care are incheiat un contract de delegare a unui serviciu public de apa, are obligatia publicarii in SEAP a anuntului de achizitie a ... (vezi toată discuția)