M-am angajat cu data de 1 oct. cu ctr. determinat perioada 1 luna, functia economist, expira pe data de 31 oct. (cade duminica) daca dupa expirare nu mai prelungeste angajatorul.. mi se face decizia de incetare (expirare ??) cu art.56 lit j, e bine ca decizia sa aiba data de 31 adica duminica ma afecteaza asta la somaj sa ma respinga ...
Cum e mai bine ?
Ctr determinat o sa fie depus luni data incepere activiatate 1 oct -31 oct ?
sau 1 oct -1 nov ?
Imi cer scuze
sau termenul de incetare la decizie se face cu data de 1 nov ?/?
Daca cititi bine art.56 lit.j C.mun. veti observa ca un c.i.m. incheiat oe durata determinata va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat.
Contract determinat 1 oct- 31 oct pt somaj ? decizia o pot depune azi 29 octombrie / 01 noiembrie ?
luând în considerare ca la data de 31.10.2010 expira termenul pentru care a fost încheiat contractul individual de munca pe perioada determinata;
• prevederile Art. 56 lit. j) din Codul Muncii si ale legislatiei muncii în vigoare
Art. 1 Începând cu data de 01.11.2010 înceteaza contractul individual de munca al salariatului (-ei) ____________ în baza prevederilor Art. 56 lit. j) din Codul Muncii (încetare de drept).
Decizie 56(j)
id84
Buna ziua,
Astazi 06.10.2010 expira CIM determinat. Cu ce data se intocmeste decizia 56(J)? 06.10. sau 07.10.?
Va multumesc anticipat, (vezi toată discuția)
Decizie
magdaema
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca pe perioada determinata care inceteaza la data de 28 sept cu ce data trebuie incheiata decizia de ... (vezi toată discuția)