avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit AUTO la primarie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit AUTO la primarie

Buna ziua, am o intrebare si nu stiu daca aici este locul corect unde ar trebui sa o postez, dar incerc. La sfarsitul anului trecut, sora mea, in posesia unui autoturism mi-a vandut autoturismul mie cu act de vanzare cumparare , care, la randul meu, din cauza ca acesta prezenta un defect , l-am dat mai departe la schimb cu alta masina la o persoana din Bistrita Nasaud ( eu sunt din Bacau ). problema care este, zilele trecute, mi-a venit acasa o instiintare cum ca am de platit impozitul pe acea masina. Eu am facut schimbul la aprox 2 sapt dupa ce sora mea mi-a dat masina, si nu m-am dus s-a o declar la taxe si impozite stiind ca in termen de 30 zile nu conteaza daca nu o declar. Cum se face ca domnii mi-au incarcat-o mie din oficiu? Nu ar fi fost normal sa imi dea o amenda cum ca nu am pus-o pe rol la mine? Am fost cu actul de vanzare cumparare la primarie si cum era unul facut de mana ( fiind iarna au intarziat baietii si au ajuns seara cand nu mai era nici un ghiseu deschis de acte auto ) mi-au zis ca ma pot sterge la f..d cu el pentru ca ei nu lucreaza decat cu acte stampilate. De aceea, m-au pus pe drumuri. Respectivul care mi-a dat masina e plecat in Spania si eu nush cum s arezolvam cu actul. Intrebarea mea este daca acei d ela primarie au procedat corect s ami-o inscrie pe numele meu "din oficiu" ?? si daca nu, cum asa putea sa rezolv mai usor? cum le-as putea da peste nas ?? multumesc anticipat de raspunsuri
Cel mai recent răspuns: xicsdj , utilizator 17:29, 8 Octombrie 2010
:offtopic:
va rog frumos , editati mesajul pe colo, pe colo ... sa pastram o decenta , ma gandesc
multumesc
hmmm... as incerca, da asta e Romania noastra si raspunsurile care ne sunt date de catre cei care sunt platiti din banii statului, fara s aofensez pe nimeni. Stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto la primarie xicsdj xicsdj Buna ziua, am o intrebare si nu stiu daca aici este locul corect unde ar trebui sa o postez, dar incerc. La sfarsitul anului trecut, sora mea, in posesia unui ... (vezi toată discuția)
Inselaciune,sau???? Dolarmanbuza Dolarmanbuza Va rog sa-mi dati si mie un raspuns la problema mea...Am avut un anunt pe internet cu vanzarea unei masini,am fost sunat de o persoana sa ne intalnim pt un ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)