avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara activitate - se mai depun declaratii.. etc?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara activitate - se mai depun declaratii.. etc?

pt un SRL fara activitate, se mai depun declaratiile trimestriale si bilanturile? ce pot face ca sa fiu scutit de acestea pana la reluarea activitatii? (aproximativ 1 an de lipsa activitate).
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 14:57, 26 Ianuarie 2008
Daca ai declarat suspendarea activitatii la ORC si la finante, nu trebuie sa mai depui nimic#-o
din pacate da trebuiesc depuse declaratii la trimestru si bilanturile la semestru sau se pot depune in loc de bilanturi declaratii ca firma nu si-a reluat activitatea pe formular special care se poate descarca de pe site ul mf. in cazul nedepunerii situatiilor amenzile sunt destul de mari:(
cum pot afla daca societatea are depusa declaratia de suspendare a activitatii, avand in vedere ca vechiul contabilul nu e de gasit? ...asta ca sa stiu daca pun sau nu bani de amenda de-o parte... :(
din cate stiu eu nu se mai depun declaratii da se depune bilant=D>
Se depune o declaratie ca firma nu si-a reluat activitatea pe formular special.

Alte discuții în legătură

Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate srl avas avas Buna ziua, Ce trebuie sa fac pentru intreruperea activitatii unui SRL pe o perioada nedeterminata de timp? (vezi toată discuția)
Firme suspendate homereg homereg Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC ... (vezi toată discuția)