avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchirire apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchirire apartament

buna, am o mare problema,si as fi foarte recunoscatoare daca mar ajuta cineva.La inceputul acestei luni, am inchiriat un apartament, in Timisoara, de la o cunostinta, care mia facut un contract de inchiriere pe firma lui, in urmma cu 2zile, mam trezit la usa cu proprietarul cladirii,care e cu totul altcineva, si car mia aratat un cf precum el este proprietar, si ca sa inchie contract cu el,ceea ce am si facut. problema e urmatoarea, actualul proprietar, a primit prin donatie, toata cladirea unde locuiesc eu, de la tatal sau, persoana care mia inchiriat mie, sustine ca are un contract de inchirire cu fostul proprietar,si acesta facand donatie fiului, automat contractul la preluat fiul. acum eu cui trebuie sa platesc chiria? proprietarului care e in proces cu firma, sau firmei?? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:43, 8 Octombrie 2010
ar trebui sa platiti chiriei firmei pana la solutionarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi inchiriez terenul meu la firma mea Florina2222 Florina2222 Buna Va rog sa ma ajutati cu o problema pe care o am. Detin un teren proprietate privata, intra-vilan. Pe acest teren vreau: 1. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Chiriasul persoana juridica plateste impozit pe cladire? dornseiff dornseiff Buna ziua, Societatea noastra are inchiriate 3 birouri in cladirea in care isi desfasoara activitatea alte doua firme. Sediul firmei noastre este inregistrat ... (vezi toată discuția)
Contract primarie, sume stabilite unilateral cris_chereji cris_chereji buna ziua!am o problema si as dori sa ma ajutati cu un sfat.in urma cu un an de zile am incheiat un contract de inchiriere cu o firma de constructii , privind ... (vezi toată discuția)