Am o intrebare legata de un ban primit pe un forum. Pe scurt, am facut schimb de mesaje private(PM) cu un membru pe un alt forum( pot spune ca au fost mai mult niste discutii in contradictoriu). Pentru aceasta am primit ban de la unul din super-moderatori. Celalalt membru( prieten cu moderatorul respectiv) nu a fost banat, desi ar fi incalcat regulile poate mai mult decat mine.
Totul ok, dar cand am analizat regulile am dat peste un citat al administratorului principal al forumului. In citat spunea clar ca PM-urile(mesajele private), sunt singurele pentru care nu se aplica alte reguli alea forumului. Moderatorii/administratorii nu intervin aici, indiferent de certuri/cuvinte ofensatoare aruncate intre membri, ei respectand, dupa cum suna si numele, intimitatea acestor mesaje. Pana si butonul de report PM ,conform spuselor administratorului, este de forma, pentru ca moderatorii/admin nu vor interveni si nu vor lua masuri(ban, advertisment, etc.)
Din asta am inteles ca banul primit a fost nemeritat, ba dimpotriva a fost si un abuz de functie, o incalcare a intimitatii mesajelor, de catre moderatorul respectiv.
Ce masura pot lua impotriva moderatorului respectiv?
Parcurgeti cu atentie regulamentul forumului si urmeaza sa constatati concret drepturile distincte ale utilizatorilor moderatorilor ,administratorilor
Daca apreciati ca masura dispusa impotriva dvs este netemeinica,aveti posibilitatea ,fie sa va adresati direct administratorului forumului ,fie,daca apreciati ca situatia nu mai poate reveni la normal,aveti libera obtiune sa nu mai frecventati respectivul forum
Acces pe un forum
eder
Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)