Va salut! Sper ca postez unde trebuie, daca nu imi cer mi de scz si rog un moderator sa-mi mute postul unde ii e locul.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pe un anume forum (nu dau nume) cum este pe orice forum exista un regulament care trebuie pastrat atat de utilizatori cat si de moderatori. Eu am fost suspendat si banat fara a incalca absolut nici macar o regula, ca asa a avut chef acel moderator. El a incalcat regulile pe fata si a facut abuz suspendundu-ma pe mine neancalcand nici o regula din regulament. Ce e de facut? Unde pot reclama acest abuz si acest moderator? Multumesc.
In primul rand , sa lamurim un aspect : nu moderatorul v-a banat! Ci unul dintre administratorii site-ului!
In al doilea rand , faptul ca ati fost banat inseamna ca ati facut ceva care contravine regulamentului. Nu avea nimeni ceva cu dvs personal ca sa va fi banat asa , de pura placere! Va atrag atentia ca si mesajele private continand amenintari , injuraturi etc pot constitui un motiv de banare!
Incercati sa puneti intrebari la problemele reale care va preocupa si sa gasiti raspunsul la acele probleme. Chestiunile legate de avertismente , banari , comportament inadecvat nu fac decat sa va indeparteze de scopul pentru care v-ati logat pe acest site!
Succes!
Eu nu am vrut sa-l iau in deradere si i-am raspuns in termeni civilizati ca nimeni nu ar avea ce sa aibe cu el!
Sunt cateva reguli de baza si , zic eu , de bun simt , pe care toata lumea indiferent ca este sau nu moderator , utilizator , administrator , le respecta pentru a fi un cadru de dialog civilizat! Si atata tot!
B-)
Ban temporar dlgoe
Admin
Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului:
2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)