avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abuzuri moderatori forum
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abuzuri moderatori forum

Va salut! Sper ca postez unde trebuie, daca nu imi cer mi de scz si rog un moderator sa-mi mute postul unde ii e locul.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pe un anume forum (nu dau nume) cum este pe orice forum exista un regulament care trebuie pastrat atat de utilizatori cat si de moderatori. Eu am fost suspendat si banat fara a incalca absolut nici macar o regula, ca asa a avut chef acel moderator. El a incalcat regulile pe fata si a facut abuz suspendundu-ma pe mine neancalcand nici o regula din regulament. Ce e de facut? Unde pot reclama acest abuz si acest moderator? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:02, 29 Decembrie 2009
legal ? nu poti face nimic legal !
E ca si la barurile unde nu te lasa sa intri deoarece "isi rezerva dreptul de-a selecta clientela"

Incerca sa trimiti e-mail la cei are au situl gen contact@site.com ,etc
sau sa mergi pe site la contact. sa cauti un nr. de telefon

sau cel mai bine, fa-ti un alt cont
In primul rand , sa lamurim un aspect : nu moderatorul v-a banat! Ci unul dintre administratorii site-ului!
In al doilea rand , faptul ca ati fost banat inseamna ca ati facut ceva care contravine regulamentului. Nu avea nimeni ceva cu dvs personal ca sa va fi banat asa , de pura placere! Va atrag atentia ca si mesajele private continand amenintari , injuraturi etc pot constitui un motiv de banare!
Incercati sa puneti intrebari la problemele reale care va preocupa si sa gasiti raspunsul la acele probleme. Chestiunile legate de avertismente , banari , comportament inadecvat nu fac decat sa va indeparteze de scopul pentru care v-ati logat pe acest site!
Succes!
MIHAI, vezi ca el a sris "pe un anume forum , nu dau nume..."

si a mai scris " Eu am fost suspendat si banat fara a incalca absolut nici macar o regula, ca asa a avut chef acel moderator."

apoi , a zis ca

" El a incalcat regulile pe fata si a facut abuz suspendundu-ma pe mine neancalcand nici o regula din regulament."

apoi omul nostru ne-a intrebat pe noi ... :
" Ce e de facut? Unde pot reclama acest abuz si acest moderator? Multumesc."

si a facut asta de parca ar fi crezut ca poate depunde plangere la politie sau sa-l dea in judecata.... lol
Eu nu am vrut sa-l iau in deradere si i-am raspuns in termeni civilizati ca nimeni nu ar avea ce sa aibe cu el!
Sunt cateva reguli de baza si , zic eu , de bun simt , pe care toata lumea indiferent ca este sau nu moderator , utilizator , administrator , le respecta pentru a fi un cadru de dialog civilizat! Si atata tot!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum? maichel maichel un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se \"utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa ... (vezi toată discuția)