avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum?

un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se "utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa explice ?=D>
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:28, 25 Ianuarie 2012
:)
presupun ca i s-a spus "utilizator banat" ceea ce e cu totul altceva - a incalcat regulamentul forumului, probabil i s-a atras atentia, a contiunat incalcarea regulamentului si atunci a fost banat.
Utilizatorul este banat , nu "banal" cand prin exprimarea sa pe forum nu respecta regulamentul pe care aveti posibilitatea sa il cititi si dvs.
Aveti posibilitatea sa gasiti in DEX , semnificatia cuvantului "banal"
In aceste cazuri , pe o perioada de timp , i se interzice sa mai scrie pe forum.
Banat inseamna ca i s-a interzis sa posteze in forum pentru o perioada de timp. Durata banarii depinde de gravitatea incalcarii regulamentului.

Prietenul dvs. a fost banat pentru 7 zile iar explicatia pe care a dat-o Alin Popescu acestei ''pedepse'' este urmatoarea:


Taur36 primeste ban temporar, 7 zile, pentru scrierea de mesaje ilizibile si agresive in forum. Il rugam sa se conformeze regulamentului forumului sau, daca va considera ca regulamentul nu i se potriveste, il rugam a acceseze siteuri care permit astfel de comportamente.

In viitor, se va lua masura banarii definitive, in situatia in care utilizatorul recidiveaza.


www.avocatnet.ro/content/for...

Deci puteti sa-i spuneti ca din 27 ianuarie poate posta din nou - desigur in alt stil decat a facut-o pana acum.

Va rog sa ii mai spuneti prietenului dvs. ca nu este voie sa isi faca 2 conturi pentru ca in Regulament scrie:


Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.


www.avocatnet.ro/content/tag...

Sper ca pe viitor sa ne bucuram de liniste atat noi (ma refer nu doar la moderatori, ci si la utilizatorii pe care dumnealui i-a jignit) cat si prietenul dvs.
Adica ar fi de preferat ca modul politicos in care scrie cand are intrebari sa fie si modul in care raspunde in discutiile la care participa.

Zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Avertisment @d-l goe gi-jane2 gi-jane2 Userul D-l Goe primeste avertisment pentru ca desi atentionat, continua incalcarea articolelor 2.2; 2.4; 2.7 din regulament. 2.2. Sunt interzise: atacul ... (vezi toată discuția)
Instantele competente sa judece cererile impotriva anrp si comisariatului general al garzii finaciare mototo mototo Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat ; multumesc anticipat 1. Am solicitat cf legii 544 comunicarea unor informatii de interes public de la Autoritatea ... (vezi toată discuția)