avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instantele competente sa judece cererile impotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instantele competente sa judece cererile impotriva ANRP si Comisariatului general al Garzii finaciare

Va rog sa ma sprijiniti cu un sfat ; multumesc anticipat

1. Am solicitat cf legii 544 comunicarea unor informatii de interes public de la Autoritatea nationala pt restituirea proprietatilor . Nu am primit niciun raspuns desi au trecut 10 zile .ANRP este autoritate centrala ? Unde trebuie sa atac in instanta : la tribunal sau la curtea de apel ?
2. Am cerutcf legii 544 comunicarea unor informatii de interes public de la Garda financiara - comisariatul general . Am primit un raspuns incomplet. ? Unde trebuie sa atac in instanta : la tribunal sau la curtea de apel ?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 12:24, 10 Iunie 2012
Fiind autoritati centrale , actiunea se va depune la Curtea de apel ...
Eu zic să mai aşteptaţi până la împlinirea a 30 de zile de la data depunerii cererii, chiar40 de zile, si apoi să vă adresaţi intanţei.
Multumesc pentru raspuns .Am depus in mod eronat actiunea la tribunal . Ce mai pot face acum ?Se poate respinge actiunea ?

Mi - a aparut anterior o ,, banare ,, .Imi cer scuze , dar nu stiu pentru ce .Va rog sa imi spuneti
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
mototo, utilizator
Instanta se va sesiza din oficiu cu privire la necompetenta materiala de a judeca cauza si va trimite dosarul dvs. la instanta competenta.
Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Cui ma adresez? ContSters54823 ContSters54823 Sunt consilier local la o Primarie din mediul rural si am cerut secretarei Consiliului Local anumite acte de care aveam nevoie pentru sedinta de comisie. Am ... (vezi toată discuția)
Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)
Instanta competenta mototo mototo Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu opinia dvs. Daca vreau sa actionez in instanta in aceeasi actiune Garda financiara comisariatul general Bucuresti si ... (vezi toată discuția)