avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... firme de recrutare fota de munca in strainatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

firme de recrutare fota de munca in strainatate

in prezent caut un loc de munca pe baza de contract in strainatate am gasit o firma din Arad sincer nu stiu ce sa fac.nu stiu daca i-au teapa sau nu.Ei spun ca sunt acreditati dar nu stiu cat e adevar sau minciuna ce trebuie sa le cer sa ma conving de ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 10 Octombrie 2010
Interesati-va la ITM ,acolo unde aceste firme de plasare trebuie sa se inregistreze.
Gasiti aici informatiile despre care aveti nevoie :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca anglia, taxa crsr crsr buna ziua, sunt in cautarea uni loc de munca si am gasit un anunt cu sofer distribuitor coletarie in Anglia, asigurandu-se transport, cazare si asigurare ... (vezi toată discuția)
...siguranta unui loc de munca inafara!?... mexic85 mexic85 o persoana juridica, inregistrata in romania, ofera un loc de munca inafara: in uk: muncitor la banda: la etichetat si la ambalat cascaval ( intr-o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in elvetia ... Catalin@13@ Catalin@13@ Am contactat o firma intermediara in leg cu un job in Elvetia si am cerut detalii despre firma care are nevoie de angajati in Elvetia de ex( nume complet, ... (vezi toată discuția)