avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

Buna seara , vreau sa va relatez ca la data de 16.06.2009 s-au prelevat probe de benzina de la o Statie Peco . La data de 27.08.2010 se emite un buletin de analiza. De precizat ca benzina are termen de valabilitate 1 luna si garantie 1 an. Concluzia analizei :produs benzina cu procent ridicat de sulf.(avind in vedere ca analizele s-au facut cu mult peste termenul de valabilitate ,continutul benzinei se poate modifica).
Controlul vamal care a prelevat aceste probe, anunta OPC care vrea sa amendeze Societatea Comerciala pentru benzina care nu este conforma datorita valorii de sulf.
Ce se poate face in acest caz? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CETATEANA1 , utilizator 18:21, 10 Octombrie 2010
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara ambarus ionut ambarus ionut am gasit un actipild pe parbriz de la politia comunitara cu o amenda de 600 lei ca am parcat pe trotuar an fata blocului . CE as putea sa fac sa nu o platesc ... (vezi toată discuția)
Benzina cu apa Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Ati bagat vreodata din minunatele benzinarii romanesti, benzina cu APA.....? Nu doar ca a costat benzina mult...dar sa vedeti cheltuielile de dupa cu ... (vezi toată discuția)
Amenda opc raul_p raul_p In fapt, am fost sanctionat pentru ca un client mi-a facut o plangere cum ca i-am vandut un produs second-hand (mentionez ca eu nu sunt autorizat sa vand ... (vezi toată discuția)