avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat pentru alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat pentru alcoolemie

Buna dimineata! chiar in aceasta dim am fost oprita de domnii politisti de la circulatie si mi a fost suspendat permisul pentru alcoolemie de 0,13 verificata cu etilotestul. nu mi s-a dat nici o dovada deoarece nu aveam permisul si buletinul la mine, iar eu nu am semnat nimic, nici procesul verbal nimic. as dori sa stiu ce mi se poate intampla si ce ar trebui sa fac acum, daca mi se intocmeste dosar penal si daca aceasta fapta o sa apara in cazier.
as dori sa stiu si daca as putea sa fac contestatie, eu primind o amenda de nu mai putin de 480 lei, plus permisul luat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:09, 21 Ianuarie 2011
veti avea suspendat permisul de conducere pentru ca ati condus sub influenta bauturilor alcoolice, insa alcoolemia fiind sub limita legala a incadrarii faptei ca fiind :Oinfractiune, veti plati doar acea amenda, veti sta linistita intre 1-3 luni si veti primi si puncte de penalizare.
cam atat.:)
Deocamdată trebuie să aşteptaţi până vine PV acasă. Apoi puteţi face contestaţie la judecătoria în raza căreia s-a întâmplat fapta. Nu este vorba de infracţiune aici, deci n-o să aveţi cazier. Puteţi plăti jumătate din amendă în 48 de ore de la comunicare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2010
eugen68octavian, utilizator
Cum as putea sa aflu la ce data pot sa eliberez un permis suspendat pe 90 de zile?
Am inteles ca pot afla si pe internet!
Detaliati situatia.
Dvs.ca persoana fizica nu puteti elibera permise

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice janneldark janneldark ce se intampla daca am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice,iar etilotestul a aratat 0,7 alcoolemie?se poate sa nu fiu condamnat,doar ... (vezi toată discuția)
Valorile alcoolemiei adrianaispas adrianaispas Intrebare: care sunt valorile alcoolemiei permise si unde pot fi gasite? Singura prevedere pe care am gasit-o este urmatoarea:\" [i]O concentraţie de până ... (vezi toată discuția)
Amenda +suspendare carnet coducere anamariacelik anamariacelik buna ziua as fi recunoscator daca cineva m-ar sfatui cum trebuie sa procedez in cazul in care am fost depistat in trafic conducand dupa ce am consumat un ... (vezi toată discuția)