ce se intampla daca am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice,iar etilotestul a aratat 0,7 alcoolemie?se poate sa nu fiu condamnat,doar sa mi se suspende permisul?si in cat timp as putea sa dau pentru altul nou?
Veti fi condamnat, 0,7 este infractiune. Permisul va fi anulat si dupa ce veti primi o pedeasa cu suspendare (cel mai probabil) va trebui sa asteptati 1 an pana veti putea sustine examenul inca o data.
sa va explic mai pe larg azi dimineata in jurul orei 6 prietenul meu a fost oprit de politia care statea cu radarul,probabil din cauza ca avea o viteza destul de mare in localitate.in urma controlului,s-a depistat ca a consumat bauturi alcoolice si a fost dus la analize!din ce am inteles el avea 0,7 alcoolemie,i s-a luat permisul si a mers sa primeasca o dovada dar pe care nu este bifat ca e fara drept de circulatie,nici numarul procesului verbal nimik,doar ca sunt probele de sange.noi inca nu stim nimic,daca e dosar,ce se va intampla,eu sunt foarte ingrijorata deoarece pe teritoriul frantei el are o condamnare cu suspendare,si vreau sa stiu daca se tine cont de ea