avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice

ce se intampla daca am fost depistat ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice,iar etilotestul a aratat 0,7 alcoolemie?se poate sa nu fiu condamnat,doar sa mi se suspende permisul?si in cat timp as putea sa dau pentru altul nou?
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
janneldark, utilizator
Cel mai recent răspuns: janneldark , utilizator 15:11, 9 Martie 2012
Veti fi condamnat, 0,7 este infractiune. Permisul va fi anulat si dupa ce veti primi o pedeasa cu suspendare (cel mai probabil) va trebui sa asteptati 1 an pana veti putea sustine examenul inca o data.

Cat au aratat rezultatele de la IML?
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Cand s-a intamplat?
Vi s-au recoltat probele biologice la IML?
Detaliati...
Pana la instanta se pot intampla multe...
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Daniela Vasilescu, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
sa va explic mai pe larg azi dimineata in jurul orei 6 prietenul meu a fost oprit de politia care statea cu radarul,probabil din cauza ca avea o viteza destul de mare in localitate.in urma controlului,s-a depistat ca a consumat bauturi alcoolice si a fost dus la analize!din ce am inteles el avea 0,7 alcoolemie,i s-a luat permisul si a mers sa primeasca o dovada dar pe care nu este bifat ca e fara drept de circulatie,nici numarul procesului verbal nimik,doar ca sunt probele de sange.noi inca nu stim nimic,daca e dosar,ce se va intampla,eu sunt foarte ingrijorata deoarece pe teritoriul frantei el are o condamnare cu suspendare,si vreau sa stiu daca se tine cont de ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat sau nu?! anghelvalentin2010 anghelvalentin2010 Buna-seara!Am fost depistat conducand un camion cu o alcoolemie de 0,77Mg alcool in aerul espirat in luna octombrie a anului trecut...problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului - refuz etilotest, efectuarea probei biologice robert1991 robert1991 Pe 30.12 .2012 am fost oprit de politia locala ,fiind suspect pentru consum de alcool care a chemat politia rutiera pentru a mi se prelua probe .Am refuzat ... (vezi toată discuția)