avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri stabilite prin ccm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri stabilite prin ccm

buna ziua ,
am si eu o intrebare: o insitutie publica finantata integral din venituri proprii poate acorda pein CCM sporuri si premii pentru care nu exista prevederi legale (ex. spor de complexitate si pentru ate persoane, altele decat CFP si auditor, prima de paste, prima de craciun) avand in vedere prevederile art. 3 din Contractul colectiv de munca unic la nivel national 2007-2010
Cel mai recent răspuns: liviu1978 , utilizator 06:35, 13 Octombrie 2010
imi cer scuze, ma refeream la anul 2009.
totusi cred ca nu puteau acorda acest spor avand in vedere faptul ca legislatia stipuleaza clar faptul ca el se acorda doar pentru cel de la auditulintern si de la CFP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare sporuri Lupes Fenina Lupes Fenina As dori sa stiu daca se mai acorda sporul de biblioteca, conform Hotararii Nr.3/25 iunie 2009 ?! Multumesc! (vezi toată discuția)
Contract colectiv Mainerici  Ctin Mainerici Ctin prin contractul colctiv de munca 2007 -2009 pe ram asistenta sociala nr 591/26.11 2007 emitent ministerul muncii s au acordat anumite sporuri,acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Ce se aplica in haosul legislativ din invatamant ? arhontele arhontele Legea 330/2009 a abrogat mai multe articole si Statutul personalului didactic .De exemplu,a fost scos din vigoare art.50(12) -\"Personalul didactic beneficiaza ... (vezi toată discuția)