avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fond de mediu og 196/2005
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fond de mediu og 196/2005

Buna ziua!
Sunt o societate care achizitioneaza deseuri metalice neferoase si de la persoane fizice si de la societati comerciale. Daca societatea de la care cumpar deseuri este autorizata de mediu eu cand vand deseurile platesc o contributie de 3% la fondul de mediu? Eu trebuie sa fiu autorizata de mediu sau este suficient sa am in domeniu de activitate (caen) vanzarea de deseuri?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare fier vechi adinaelena adinaelena Buna ziua O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Plata taxa la fondul pentru mediu jacquelline jacquelline O societate comerciala A dezafecteaza o instalatie industriala prin intermediul unei alte societati B. Plata serviciului prestat de societatea B consta in ... (vezi toată discuția)