avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa-mi spuneti daca am castigat procesul, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa-mi spuneti daca am castigat procesul, pronuntarea este urmatoarea:

Admite exceptia inadmisibilitatii capetelor de cerere privind anularea instiintarilor si suspendarea instiintarilor. Respinge ca neintemeiata exceptia lipsei calitatii de reprezentat a reclamantului. Respinge ca neintemeiata exceptia inadmisibilitatii capatului de cerere privind anularea examenului din data de 30.08.2010. Respinge ca ramasa fara obiect exceptia lipsei de obiect a capetelor de cerere privind anularea instiintarilor si suspendarea instiintarilor. Respinge ca neintemeiata exceptia lipsei procedurii prealabile pe capatul de cerere privind anularea examenului din data de 30.08.2010. Respinge ca inadmisibile capetele de cerere privind anularea instiintarilor si suspendarea instiintarilor. Respinge ca neintemeiat capatul de cerere privind anularea examenului din data de 30.08.2010. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.10.2010. Precizez caci am fost Reclamant in Proces,si am cerut anularea examenului si anularea instintari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2010
sfetcumarilena, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 15:28, 10 Octombrie 2010
eu zic ca da
ce ati cerut? :stunned:
Nu ati castigat , deoarece asa cum ati postat instanta a respins ca neintemeiat capatul de cerere privind anularea examenului din data de 30.08.2010.
vi s-au respins toate capetele de cerere - nu ati castigat nimic din ceea ce ati cerut, ati castigat in schimb dreptul de a promova recurs. succes
avocat Cristina Popescu
cine a facut capetele de cerere ?
eu zic ca le-a facut partea adversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbraj petit actiune in recurs!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce sa fac in legatura cu urmatoarea solutie pronuntata de instanta...sa fac recurs sau sa introduc o alta actiune? ... (vezi toată discuția)
Raspuns termen judecata Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Ce inseamna in termenii noștri?? Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: 09.10.2018 Admite in parte exceptia netimbrarii contestatiei la executare. ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de suspendare a executarii actului administrativ, renuntare la judecarea fondului dana_ludmila dana_ludmila Prin cererea de chemare in judecata reclamantul a solicitat: 1. anulare act adm.; 2. suspendare executare act. Instanta de fond a respins capatul 2 ... (vezi toată discuția)