avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... despre contracte economice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

despre contracte economice

-in data de 10.12.2007, am incheiat un contract de furnizare a energiei termice si contorizare pe orizontala cu sc termon srl onesti, (contorii conform contractului sunt in proprietatea societatii, iar eu plateam chirie lunar cate 31.5 lei pentru un timp de 36 luni).
-din luna martie 2009, eu, nu am mai folosit energia termica de la societate, dar nici chirie la contori nu am mai platit fiindca nu mai foloseam nici contorii lor, in luna mai 2009 am facut cunoscut societatii ca eu, solicit rezilierea contractului si debransarea de la instalatia lor, acestia au venit in luna mai 2009 si au pus sigiliu pe caseta lor unde sunt contorii si robinetii de trecere, acum ma notifica precum ca am de plata pentru contori suma de 789 lei si ca ma vor actiona in instanta.
-in contract se specifica clar ca instalatia de pe casa scarii si si caseta individuala de masura fac parte din SACET si apartin autoritatii publice locale.
-intrebare: ce castig de cauza am intr-un eventual proces cu societatea in aceasta situatie daca societatea ma actioneaza in instanta?

Alte discuții în legătură

Teava de gaze comuna a blocului mariuselectric mariuselectric Adresez o intrebare celor in tema, referitor la teava de gaze a blocului care trece prin fiecare apartament. Majoritatea proprietarilor si-au montat contoare ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura apartament debransat nea_marin nea_marin Bună ziua, Locuiesc într-un apartament debranşat de mai mulţi ani de la termoficare în care până astă toamnă nu a stat nimeni. La asociaţie mi ... (vezi toată discuția)
Calcularea energiei termice allecsdima allecsdima Am constatat ca am platit energia termica pe 4 coloane , eu avand de fapt 3 coloane. Cum pot reglementa,si cum pot fi despagubit?. Imi este greu sa-nteleg cum ... (vezi toată discuția)