avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii sporuri

daca exista cumul de functii ,sporurile se acorda ambelor functii?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:21, 11 Ianuarie 2008
Vezi ce prevede CCM-ul la nivel de unitate.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru cumul de functii se da un spor de 30%? MihaelaBrancus MihaelaBrancus Va multumesc mult pentru raspuns, numai ca acum am dat in alta nelamurire: in CCM-ul nostru nu este prevazut nimic referitor la cumul de functii. Avem alte ... (vezi toată discuția)
Spor pt studii superioare si folosirea calculatorului ? incognito incognito Am citit mai de mult intr-un ziar ca se da un spor de 1% celor care au studii superioare dar nu gasesc articolul respectiv... si zilele trecute tot asa am ... (vezi toată discuția)
Recuperare spor geco geco Buna ziua.Timp de aproape trei ani, pana prin mai a.c.,am indeplinit si atributiile unei alte functii (al carei titular a plecat prin concediere colectiva).Cf. ... (vezi toată discuția)