Din moment ce noile coduri au fost aprobate si adoptate de Parlament, punerea lor in aplicare fiind iminenta, propun deschiderea unor sectiuni speciale pentru tratarea fiecarora in parte. De exemplu, in cadrul sectiunii "Noul Cod Penal" sa discutam despre ce modificari intervin fata de actuala lege si cum schimba aceste modificari mersul justitiei. Consider ca ar fi un exercitiu interesant si astfel, ne-am putea obisnui, cat de cat, cu aceste noutati legislative ce ne vor afecta, direct sau indirect, pe noi toti.
O seara cat mai buna!
Sectiunile pe care le propuneti au existat, dar s-a ajuns la un moment dat sa existe doua sectiuni drept penal si doua drept civil deoarece utilizatorii postau intrebari in toate aceste sectiuni, fara sa citeasca titlul (sau nu-i intersa).
Eventual, daca se vor “infiinta”, moderatorii de acolo ar trebui sa mute zilnic subiecte in sectiunile potrivite altfel se incurca, din nou, chestiunile :(
Am mai vazut topicuri deschise despre nou cod penal, spre exemplu, in sectiunea Drept pena. Ma refer sa se deschida o categorie ( de ex. categoria "Noile Coduri") asemenea categoriei "Drept penal, probleme serioase cu dreptul".
Exact la "categorie" ma refeream cand am scris ca a mai fost si a devenit... "varza" pentru ca utilizatorii nu tin cont unde isi publica intrebarile...
Daca sectiunile forumului va apar ca fiind ordonate sa stiti ca e meritul moderatorilor si administratorilor (in destul de mare masura)...
Ca ideea dv e buna nu o contesta nimeni, dar cine ar avea timp sa stea toata ziua online sa ordoneze subiectele "pe categorii"?