avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o dorinta de 21 de ani....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o dorinta de 21 de ani....

doresc sa imi gasesc tatal.Tot ce am gasit este o copie dupa certificatul de nastere al tatalui ( costin vasile-Falticeni)...intrebarea mea este:unde as putea cauta aceasta persoana daca am seria si numarul de la certificatul de nastere?exista vreun program pe internet,ceva?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:12, 10 Octombrie 2010
Din nefericire nu esxista un astfel de program,dar puteti solicita in scris relatii de la Directia Generala de Evidenta Informativa a Persoanei sau sa apelati la serviciile unui detectiv particular,daca aveti posibilitati financiare.

N.B.
V-am raspuns prin mesaj personal
Ultima modificare: Duminică, 10 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate: cum imi pot gasi tatal biologic? roxanik_oana roxanik_oana cum pot sa mi gasesc tatal bologic, stiindu-i numele intreg? (vezi toată discuția)
Cum imi pot cauta tatal? DutaRoxana DutaRoxana Buna ziua, Ma numesc Roxana si as dori sa aflu cum imi pot da tatal in cautare?Nu mai stiu nimic de el de 4 ani.Parinti mei sunt divortati de cand ... (vezi toată discuția)
Cautare roman in australia ell3na ell3na buna ziua! nu stiu daca este bine sa pun o asemenea intrebare pe acest forum dar sunt intr-o situatie disperata.:(( imi caut de ceva vreme un verisor, pe ... (vezi toată discuția)