buna ziua!
nu stiu daca este bine sa pun o asemenea intrebare pe acest forum dar sunt intr-o situatie disperata.:((
imi caut de ceva vreme un verisor, pe care nu l-am cunoscut niciodata, si despre care nu mai stiu nimik de mai bine de 8 ani, cand unchiul meu(tatal copilului) a fost adus in romania.....ultimul domiciliu pe care-l stiu:Australia, Melbourne, statul Victoria.rugamintea mea este, daca cineva ma poate indruma unde sa apelez.am incercat toate saiturile de socializare,tot felul de forumuri,scrisori la adresa respectiva in speranta ca cineva imi v-a raspunde:((
daca cineva imi poate raspunde.......
va multumesc anticipat!
Varianta 1: Mergeti pana in Melbourne si vedeti, orasul este destul de frumos in stilul lui iar acum este primavara acolo.
Varianta 2: Apelati la Ambasada Romaniei la Canbera si poate gasiti pe cineva care sa va ajute.
Varianta 3. Angajati un detectiv particular din Melbourne care sa il caute.
in melbourne nu cred ca ajung prea curand...la ambasada romaniei la canbera am apelat deja si am primit raspuns ca doamna consul nu este si mi-au dat un mail la care nu primesc raspuns iariar un detectiv particular...unde gasesc?nici fostul avocat al familiei de acolo nu-i de gasit:(
Doamna consul de la Consulatul General de la Canberra si-a terminat misiunea si deci nu mai este acolo. Apelati la consulul onorific Nicolae Cojocaru de la Melbourne (Tel: 61-3-9768-2447, E-mail: info@romconsvic.com) sau la Consulatul General de la Sydney (Tel: (02) 9331 8799, E-mail: consgrom@tpg.com.au).