avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cautare roman in Australia
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cautare roman in Australia

buna ziua!
nu stiu daca este bine sa pun o asemenea intrebare pe acest forum dar sunt intr-o situatie disperata.:((
imi caut de ceva vreme un verisor, pe care nu l-am cunoscut niciodata, si despre care nu mai stiu nimik de mai bine de 8 ani, cand unchiul meu(tatal copilului) a fost adus in romania.....ultimul domiciliu pe care-l stiu:Australia, Melbourne, statul Victoria.rugamintea mea este, daca cineva ma poate indruma unde sa apelez.am incercat toate saiturile de socializare,tot felul de forumuri,scrisori la adresa respectiva in speranta ca cineva imi v-a raspunde:((
daca cineva imi poate raspunde.......
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:57, 28 Septembrie 2011
Varianta 1: Mergeti pana in Melbourne si vedeti, orasul este destul de frumos in stilul lui iar acum este primavara acolo.
Varianta 2: Apelati la Ambasada Romaniei la Canbera si poate gasiti pe cineva care sa va ajute.
Varianta 3. Angajati un detectiv particular din Melbourne care sa il caute.
in melbourne nu cred ca ajung prea curand...la ambasada romaniei la canbera am apelat deja si am primit raspuns ca doamna consul nu este si mi-au dat un mail la care nu primesc raspuns iariar un detectiv particular...unde gasesc?nici fostul avocat al familiei de acolo nu-i de gasit:(
Doamna consul de la Consulatul General de la Canberra si-a terminat misiunea si deci nu mai este acolo. Apelati la consulul onorific Nicolae Cojocaru de la Melbourne (Tel: 61-3-9768-2447, E-mail: info@romconsvic.com) sau la Consulatul General de la Sydney (Tel: (02) 9331 8799, E-mail: consgrom@tpg.com.au).
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
multumesc mult!!!!!!!
De asemenea mai exista in marile aglomeratii urbane din Australia si asociatii sau cluburi unde se intalnesc romanii din cand in cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla despre o persoana arestata la malmo? Anonim9099 Anonim9099 Buna ziua. Logodnicul meu a fost arestat de 3zile in malmo.ma sunat in prima zi sa imi spuna ca l au arestat pentru buletin fals.de atunci nu mai stiu nimic.am ... (vezi toată discuția)
Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din india - in romania sau in india? adrianametiu adrianametiu Buna ziua , sunt noua in acest forum dar ma bucur ca l-am descoperit. Am citit unele comentarii despre necesarul actelor pentru casatoria cu un cetatean ... (vezi toată discuția)