avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot afla despre o persoana arestata la malmo?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot afla despre o persoana arestata la malmo?

Buna ziua. Logodnicul meu a fost arestat de 3zile in malmo.ma sunat in prima zi sa imi spuna ca l au arestat pentru buletin fals.de atunci nu mai stiu nimic.am sunat la ambasada sa imi dea niste detalii si mi au zis sa fac o petitie dar dureaza pana imi raspund. Am sunat si la right centre si mi au spus ca nu imi poate zice nimic si sa sun la ambasada.nu mai stiu ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:00, 18 Octombrie 2017
Tineti legatura cu ambasada Romaniei, fiind singura posibilitate legala. Daca nu depuneti petitia, timpul trece. Fara petitie nu se vor ocupa de sesizarea dvs.
Verificarile din partea lucratorilor ambasadei sunt de durata, greu de apreciat.
Oare stiti o adresa de email ceva? Unde sa trimit petitia ..Mi au vorbit foarte urat la ambasada..nu ma asteptam pentru ca totusi sunt romani
Consulatul Onorific al României la Malmo
Adresa: Köpenhamnsvägen 7, SE – 21743, Malmo, Sweden
Tel: 00 46 (0) 40 235 008
Fax: 00 46 (0) 40 265 121
E-mail: consul.malmo@gmail.com
Consul onorific: Dl Vasile Gamalan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetatean roman si ugandez KOOK3 KOOK3 Buna. DE unde pot face rost de certificat de cutuma pentru un cetatean ugandez daca el este pe teritoriu romaniei si nu avem ambasada sau consulat in UGANDA ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru escala in ucraina? adela88 adela88 Salutare, Peste cateva zile o sa zbor din Bucuresti spre Vilnius, cu escala la Kiev. Avand in vedere faptul ca nu voi iesi din aeroport, ci doar voi schimba ... (vezi toată discuția)