avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Valorificarea unei opere de catre autor?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Valorificarea unei opere de catre autor?

Va salut pe toti! In ce conditii se poate vinde o opera de catre autorul acelei opere, direct catre persoanele fizice (cumparatori)? Ce contract civil trebuie facut intre cei doi?
Cel mai recent răspuns: sasha_mihailov , utilizator 15:01, 10 Octombrie 2010
Daca autorul doreste sa vanda,are posibilitatea sa incheie contract de vanzare-cumparare
Are posibilitatea sau luand in calcul legislatia in vigoare, obligat sa incheie acest act pentru a declara aceste venituri la Admin. Financiara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism pers.fizica ---->> pers. juridica newtraderglobal newtraderglobal Salut tuturor ! As vrea sa stiu daca imi pot vinde masina de pe persoana fizica pe persoana juridica. Ca sa fiu mai explicit, SRL-ul meu nu incaseaza ... (vezi toată discuția)
Colaborare Dann2 Dann2 O persoană oarecare (neînregistrată fiscal) vrea să colaboreze cu o editură și să primească comision pentru cărțile pe care această persoană le ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari simomagda simomagda In baza carei legi se incheie un contract de colaborare cu o societate de asigurare ? Trebuie sa te inregistrezi ca persoana fizica autorizata la Registrul ... (vezi toată discuția)