avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile omului - un caz aparte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile omului - un caz aparte

Buna ziua,
Numele meu este Carla si sunt din Constanta.
Am mare nevoie de ajutor si pe aceasta cale va rog din suflet sa ma indrumati cum este mai corect si legal.
Sunt in cele 126 de zile de concediu maternal. Mi-a murit copilul si nu stiu ce sa fac acum. Am fost la angajator si din motive numai de el stiute nu vrea sa ma mai primeasca la munca. A angajat pe altcineva pe locul meu de munca si pe functia mea pe perioada nedeterminata. Are voie legal acest lucru?
Nu vreau decat sa stiu cum pot iesi in somaj, cu ce articol din ce lege si daca el nu este de acord cu acest art. si ma da la demisie ceea ce eu nu vreau , ce sa fac?
Incerc pe cale amiabila si cat mai repede sa ies din acest impas, dar daca angajatorul una zice si alta face cine ma poate ajuta si pe mine in situatia mea. Nu am posibilitati banesti pentru a angaja un avocat, si oricum cu banii de care dispune, angajatorul poate face orice aici la noi in tara. Nu vreau decat sa il pot convinge legal sa ma dea in somaj atat cer. Va rog foarte mult ajutati-ma. Nu mai am putere dupa pierderea copilului ca sa mai lupt.
Va multumesc din suflet.
Carla.
Cel mai recent răspuns: live_maz , utilizator 09:43, 14 Ianuarie 2008
Faci cerere de renuntare la CIC iar daca angajatorul refuza sa te reangajeze te adresezi ITM-ului din localitate ;)
Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată pentru înlocuirea unui salariat în cazul suspendării contractului sau de muncă, cu excepţia situaţiei în care acel salariat participa la grevă. În cazul în care contractul individual de muncă pe durată determinată este încheiat pentru a înlocui un salariat al cărui contract individual de muncă este suspendat, durata contractului va expira la momentul încetării motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de muncă al salariatului titular.
ELIS ARE DREPTATE. ANGAJATORUL A ANGAJAT ILEGAL O PERS PE DURATA NEDETERMINATA PE POSTUL TAU. NU POATE SPUNE CA NU TE MAI PRIMESTE LA MUNCA LA INCETAREA SUSPENDARII. VORBESTE CU EL SI DACA NU INTELEGE APELEAZA LA ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii contractului in urma concediuluipentru cresterea siingrijireacopilului lumib lumib CE SANSE SUNT PENTRU A RELUA ACTIVITATEA LA VECHIUL LOC DE MUNCA DUPA CEI 2 ANI DE CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI IN CONDITIILE IN CARE PE POSTUL MEU ESTE ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul ContSters170678 ContSters170678 domnilor .. la Nokia cluj angajarile se fac pe perioada determinata respectiv 1luna sau 3 luni si se tot prelungesc la nesfarsit nu stiu in ce baza a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca durata determinata vasile13 vasile13 Am fost in somaj 6 luni de zile(am dreptul la un an avand peste 20 de ani vechime) si pentru ca m-am angajat pe litoral cu contract de munca, patronul mi-a ... (vezi toată discuția)