avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... continuare studi
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

continuare studi

am o intrebare, eu am terminat oun colegiul de 4 ani la univrsitatea transilvania , pe diploma scrie ca sunt inginer colegiul, as vrea sa ma inscriu la master, dar pe diploma nu scrie dkiploma de liceenta, scrie diploma de absolvent, la master imi treebiuie diploma de liceenta. Ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:55, 10 Octombrie 2010
Solicitati informatii de la secretariatul facultatii. Ei sunt cei care ,,evalueaza" actele care trebuie sa le depuneti pentru inscriere.
Sincer cred ca trbuie sa va faceti continuare de studii la facultate. Desi colegiu de 4 ani? In conditiile in care acum facultatea politehnica e de 4 ani?
Probabil sunteti absolvent pe sistem Bologna si de aceea eu cred ca trebuie sa faceti o vizita la secretariatul institutiei unde doriti sa urmati masteratul pentru a clarifica situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)
Masterat CristiMinc CristiMinc In 2001 am absolvit o forma de invatamant de scurta durata, 3 ani, obtinind o diploma de Inginer Colegiu . Pentru a urma un masterat intr-o alta specialitate ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor de lunga durata dan.rosu dan.rosu Buna ziua, sunt absolventul Facultatii de Inginerie Sibiu, anul 2010 cu ex. de licenta in sesiunea iulie 2010, in sistem Bologna ciclul I. Durata recunoscuta a ... (vezi toată discuția)