Am semnat un contract de munca in care se cerea si diploma de bacalaureat cu toate ca nu am dar nu a fost nici o problema pentru angajator.Angajatorul ma acreditat cu suma de 100euro,semnand o autorizatie prin care restaurantul unde voi lucra imi fa deduce din primu salar 100euro.Avand ore suplimentare la primul salar nu am mai intrebat daca a mai tras cei 100euro,parea ca ia tras.Dupa expirarea contractului am fost sunat de firma angajatoare ca le datorez 100euro ca nu trebuia sa imi traga restaurantul ci trebuia sai depun eu,si acuma a zis ca va trimite un ordin judecatoresc.Ce se va intampla mai departe?
nu exista notiunea de ordin judecatoresc,probabil va va actiona in judecata pt recuperarea sumei,numai daca contractul este titlu executoriu va cere incuviintarea executarii
Pentru a recupera suma respectiva, trebuie sa fiti actionat in instanta , iar instanta sa se pronunte in favoarea celui care v-a dat acea suma.
Ati semnat vreun act cand ati primit acesti bani?
Daca v-a angajat fara a avea bacalaureat nu are mare relevanta ....
Am semnat act care suna asa "i declare that i owe a balance equal to 100 euros to "firma mediere" service fees. I hereby authorize my curent employer "restaurantul" to deduct from my salary the above mentioned amount + bank commissions that may apply to the service of the wiring this money to "firma mediere".Daca platesc acei bani nu am orele suplimentare platite atunci,nici cum nu e bine.
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)