avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pe ce post pot sa ma angajez ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pe ce post pot sa ma angajez ?

am terminat liceul ... vreau sa ma angajez la firma unui prieten, contabila zice ca trebuie sa am studii in orice domeniu si ca doar muncitor necalificat pot cu diploma de bacalaureat. asa este sau bate campii ?
Cel mai recent răspuns: ContSters49943 , utilizator 17:55, 12 Ianuarie 2008
Depinde ce profil ai terminat #-o
Depinde care sunt conditiile cerute pentru acele posturi. (studii, vechime, abilitati etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de profesie pentru angajare FodorLaszlo FodorLaszlo As vrea sa stiu daca pentru un PFA infiintat ( inca nu este )cu domeniul de activitate de prestari servicii ( montajul caselor de lemn ) angajatii au nevoie de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)
Angajare post it anelia88 anelia88 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o persoana ce a terminat un liceu cu profil uman (detine diploma de bacalaureat) poate fi angajata in domeniul IT daca ... (vezi toată discuția)