avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere didactic auxiliar

Am fost disponibilizata incepand cu data de 6.10.210, dupa 20 zile de preaviz. Intrebarea mea este: a fost corecta disponibilizarea atata timp cat in unitate de invatamant unde am lucrat existau 5 posturi de laborant ( conform codului COR functia de laborant invatamant este aceeasi doar ca difera specialitatea),iar postul meu de laborant la catedra de informatica a fost desfiintat impreuna cu alte 3 posturi de la fizica, info si prelucrare fara a mi se face o evaluare. Nu era corect sa fim evaluati toti laborantii si apoi sa se stabileasca in functie de punctaj cine ramâne? La noi directoarea a considerat ca nu mai are nevoie de laboranti la informatica si ne-a desfiintat postul fara a tine seama de metodologia in vigoare care spune ca daca exista laborator dotat cu calculatoare legate in retea este normat un laborant iar informaticianul este normat pe langa laborant. Directoarea a oprit informaticianul si a desfiintat laborantul. Este normal asa ceva? Daca adresa de la ISJ spunea ca se vor reduce posturile la didactic auxiliar nu trebuia sa fie o evaluare pentru toti cei din acest sector?

Alte discuții în legătură

Este un abuz al consiliului de administratie? inghetata inghetata Prin adresa primita de la ISJ se reduce numarul de posturi de la didactic auxiliar cu 5. Mentionez ca nu sunt trecute posturile care vor fi reduse dintr-un ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii elenae elenae Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)
Informaticienii - personal didactic auxiliar... johnny_b johnny_b Buna ziua! Intrebarile mele se refera la cadrul legislativ si la actele normative in vigoare ce reglementeaza (cu mari ambiguitati si echivocuri) ... (vezi toată discuția)