Prin adresa primita de la ISJ se reduce numarul de posturi de la didactic auxiliar cu 5. Mentionez ca nu sunt trecute posturile care vor fi reduse dintr-un numar de 15. Consiliul de administratie a hotarat ca vor pleca 4 laboranti din cei 5 si anume 2 de la tehnica de calcul si 2 de la celelalte laboratoare: fizica, chimie, prelucrare. su un om de la contabilitate. Eu sunt laborant la catedra de info si in conceptia lor nici nu am mai intrat in criteriile stabilite de comisia paritara. Am cea mai mare vechime ca laborant din scoala, anterior am fost si laborant chimie dar terminand facultatea am trecut pe secretar ca sa imi fie recunoscute studiile , post de unde am fost restructurata anul trecut si trecuta pe laborant info. Este normal sa fiu restructurata de 2 ori ? Nu intram toti laboranti in didactic auxiliar si ar trebui sa fim toti evaluati?
Vedeti ce criterii au stabilit in CA. Daca veti contesta decizia, cel putin sa-i atacati pe criteriile lor. In privinta dublei restructurari de care pomeniti, nu va puteti sprijini pe ea.
Eu nu am fost evaluata conform criteriilor stabilite de comisia paritara deloc, fisa mea de evaluare nici nu au cerut-o. La toti ceilalti au cerut numai eu nu figurez cu fisa de evaluare. La dosarul meu nu exista nici macar fisa postului, fisa pe care directarea m-a pus luni sa o semnez, dupa care am inteles ca voi fi restructurata.
In ceea ce priveste normarea, ni s-a aratat organigrama aprobata de ISJ la inceputul anului scolar 2009-2010 , organigrama conform careia suntem 2 laboranti pe tehnica de calcul si 3 laboranti scoala.Noi la tehnica de calcul suntem laboranti nu analisti programatori sau ajutor analist. In cartea noastra de munca scrie laborant la fel ca si la ceilalti 3. Nu era normal sa ne evalueze pe toti si apoi sa stabileasca care ramane si care pleaca?
ba da asa trebuia, sa se faca evaluare si punctaj, care se aproba in CA si vi se aduce la cunostinta decizia si criteriile pe baza careia a-ti fost evaluat, fisa de evaluare, punctajul obtinut,apoi si se stabileste cine pleaca, si cum puteti contesta decizia!daca nu lamuriti problema cu conducerea scolii adresati-va inspectoratului scolar , va sfatuiesc sa va consultati si cu inspectorul responsabil la resurse umane sau juristul din cadrul inspectoratului scolar!