avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exmatriculata facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exmatriculata facultate

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire. Am fost exmatriculata din facultate (Universitatea Bucuresti), pe data de 1 octombrie. Motivul: credite insuficinte.
Problema este urmatoarea...un profesor a uitat, se pare sa imi treaca nota de la examen. Nu stiu cum se face, dar nu apar ca si cand as fi dat examenul. Eu tin bine minte ca l-am dat...insa nu am nimic scris. M-a ascultat oral. Eram si singura din acea zi. Sunt sigura ca profesoara ma tine minte, imi si spusese ca iau peste 7. Ca ma descurc bine.
Ce as putea face acum?
Se pare ca nu imi dau voie sa repet acum anul, trebuie sa astept pana in vara si sa dau din nou admiterea.
Dar eu dadusem examenul....nu inteleg de ce nu mi-a trecut nota. Eram singura care trebuia sa il dea. Sa fi uitat chiar asa de mine?
Am platit si taxa de anul acesta..o pot recupera macar?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:33, 13 Octombrie 2010
Supuneti problema dvs. cu mult curaj rectorului Universitatii printr-o audienta.
SUCCES!
Am incercat azi sa vorbesc. Am dat numai de secretara si dansa nu a putut sa ma ajute. Nu stiu ce sa mai fac.
doar o audienta la rector va poate scapa, dar daca nu aveti nici o dovada ca ati dat examenul (nota trecuta in carnet, foaie de prezenta) este foarte greu sa dovediti spusele dvs;
Inteleg...nici nu ma asteptam la asa ceva. Sper totusi sa se rezolve ceva.
Multumesc.
Si banii mei?
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
valora, utilizator
incearca sa iei legatura si cu profesoara poate te mai tine minte, iar in ceea ce priveste taxa tare imi e ca nu o sa mai vezi banii inapoi, si eu tot acolo am terminat facultatea si ne majorau taxa in fiecare an; doar o discutie cu rectorul te poate ajuta

Alte discuții în legătură

Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)