avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - vanzarea de produse naturiste
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - vanzarea de produse naturiste

VINZAREA PODUSELOR NATURISTE
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 17:06, 11 Octombrie 2010
Bunuiesc ca doreati sa adresati o intrebare....................
normal ,am adresat-o , ma puteti consilia?
Punctati clar intrebarea. Din punct de vedere contabil? Cadrul legal?
Intrebarea utilizatorului BEBELUSA77 a fost scrisa in alt topic - pe care l-am sters
A scris:
DE CE AS MAI AVEA NEVOIE PE LG UN SPATIU ,O CASA DE MARCAT SI DOCUMENTE JUSTIFICATIVESA SA POT CONTINUA ACEASTA AFACERE FARA SA FIU O VICTIMA A CONT

:offtopic:
si interventie moderator:
BEBELUSA77, pentru a completa un mesaj deja scris aveti optiunea "Editeaza".
Pentru a "discuta" in continuare aveti optiunea "Raspunde".
Mai multe subiecte deschise cu aceeasi tema sunt interzise de regulamentul forumului si vor fi sterse.
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule deoarece e mai greu de citit. Vedeti, va rog, tot regulamentul forumului.
Multumesc pentru intelegere.
ma gandeam eu, ca era ceva la mijloc, ca nu avea nici o logica.....................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Elev, 18 ani impliniti - pot deveni pfa? first_time first_time buna ziua! vreaau sa imi fac un pfa si nu am terminat liceul! credeti ca se poate deschide si cu adeverinta de elev? multumesc anticipat! mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)