Buna.Va rog sa ma ajutati!!!!!!!In data de 17.04.2007 am fost contactat de o persoana(un speculant) pt a vinde pamantul ce imi revenea dupa strabunicul meu.A venit cu un contract de vanzare cumparare scris de mana si semnat de celalalt mostenitor,prin care noi ne vindeam dreptul de proprietatea asupra pamantului mostenit.Trebuia doar sa semnez si banii ii primeam pe loc.El se obliga conform contractului sa suporte toate cheltuielile legate de succesiuni (strabunicul,bunicul,tata) etc.La putin timp, o luna, dupa ce am semnat am aflat ca avea sa se contruiasca in apropierea terenului nostru parcul industrial Tetarom lll,fabrica Nokia iar pretul real era de 20 DE ORI MAI MARE.In satul respectiv am aflat ca mai a dat tepe si altor oameni.In prezent sunt contactat de ag imobiliare serioase din Cluj pt a vinde.Vreau sa stiu daca mai e ceva de facut?As dori sa-i returnez banii plus dobanzi dar din luna mai nu mai stim nimic de cumparator.Am fost o singura data la notar cu el pt inceperea succesiunii dupa strabunicul dar unul din mostenitori nu avea actele complete,urma sa ne intalnim din nou dupa o saptamana dar nu ne-a mai contactat.PS contractul de vanzare cumparare l-am semnat acasa in prezenta unui martor de-al lui si nu are nici o clauza de reziliere(ne obligam sa vindem pe veci si irevocabil).Va multumesc anticipat.
cred ca se repeta postarea aceluiasi caz...dupa cum spuneam....viciu de consimtamant ca te-a grabit sa semnezi ....amanarea si suspendare succesiunii....si contractul sub semnatura privata vazut doar ca un antecontract....
Daca Cartea Funciara nu este grvata de antecontractul semnat, recomand vanzarea terenului la un pret mult mai bun si rezolvarea problemelor subsecvente in justitie.
Teren nokia
iuliu78
V-am relatat cazul meu acum cateva luni.Am fost pacalit de un speculant(consilierul local PSD MP) acum un an ,care acum ma cauta pt a ii da o procura pt a ... (vezi toată discuția)