avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Studii necesare infiintarii unei societati cu profil ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Studii necesare infiintarii unei societati cu profil de activitate: montaj sisteme de securitate

Vreau sa infiintez o societate care sa aiba ca domeniu de activitate montajul sistemelor de securitate (alarme antiefractie pt spatii comerciale si locuinte, supraveghere video,etc.) si care din cate stiu eu are nevoie de avizul Politiei (atat societatea cat si persoana care le monteaza). Problema este ca eu sunt licentiat in drept si agroturism (montajul sistemelor este o pasiune) si nu stiu daca aceste studii sunt ok pt ceea ce vreau sa fac. Ce conditii ar trebuie indeplinite pt a desfasura o asemenea activitate?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:16, 11 Octombrie 2010
cititi L 333/2003

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie instalare sisteme supraveghere nastase.cris nastase.cris As dori sa stiu daca pot sa obtin autorizatie de instalare/intretinere sisteme de supraveghere video, fiind persoaneca fizica autorizata (PFA). Am absolvit ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)