avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu ingrijire copil

am urmatoarea intrebare: persoanei care are un contract de munca pe perioada determinata, i se poate solicita sa ocupe un alt post pe perioada cat are acest contract de munca? exista legislatie pe acest subiect? din cate stiu, acest post trebuie sa existe pana in momentul in care persoana care se afla in concediu de crestere copil revine la munca.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 12 Octombrie 2010
Cred ca trebuie sa refolmulati intrebarea.........
Cred ca vrea sa intrebe urmatorul lucru:
Eu,....x persoana, sunt angajata pe pers. determinata, pe referent de specialitate.
Am studii filologice si de drept. Sa zicem ca acum fac pe bibliotecara...pe per.de 6 luni....se poate ca in astea 6 luni sa tin si locul consilierului juridic ?
postul de consilier fiind blocat, sa zice, prezumtiv....(eu activez pe forumul inm, nu prea am treaba cu dreptul muncii)
Eu asa inteleg...lamuriti-ma daca zic o prostie....
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
ContSters170895, utilizator
caz concret: sunt angajata pe per det, pe un post in cadrul dep economic. din luna noiembrie, din cei 2 economisti, unul trebuie sa ocupe postul de numarator bani, iar unul va ramane economist. intrebarea este: eu, daca sunt angajata in locul unei persoane care este in CCC, pot sa fiu trecuta pe alt post sau nu?
multumesc. sper ca am fost mai explicita!
Modificarea clauzelor c.i.m. se poate face numai cu acordul partilor ... prin urmare, trebuie sa va dati acordul pentru a ocupa o alta functie decat cea prevazuta la incheierea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor economist lindemona lindemona Buna ziua, As dori sa stiu care este noul cod COR pentru functia de economist. Este vorba de angajarea unei persoane pe post de economist, care are rolul de ... (vezi toată discuția)
Functia Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu completarea cim-ului la Felul muncii:\" functia/meseria,am incadrare la toti angajatii pe post de muncitor necalificati,dar ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata - perioada nedeterminata baandreea baandreea Buna ziua. Care sunt din punct de vedere legal solutiile dupa ce o persoana incadrata pe perioada determinata a implinit cele 36 de luni conform Codului ... (vezi toată discuția)