Buna ziua,
Am o intrebare referitor la Poiectele POSDRU. Lucrez la Universitatea "POLITEHNICA" din Timisoara si in momentul de fata beneficiez de o bursa postdoctorala POSDRU. Obligaţile contractuale implica un program de lucru a 8 ore pe zi. De asemenea contractul ofera posibilitatea de a mai lucra in cadrul Universitatii a inca 4 ore, activitati de cercetare predare. Problema a aparut atunci cand pe langa aceasta bursa postdoctorala POSDRU am mai primit un post in alt proiect de acelasi tip. La departamentul Juridic al Universitatii mi s-a comunicat ca nu pot participa in ambele proiecte, pentru ca sunt de acelasi natura (POSDRU), ambele din fonduri structurala si ca se practica dubla finantare. Recent am aflat ca acea dubla finantare se refera la activarea in ambele proiecte pe aceeasi "functie". Va rog sa ma ajutati in aceasta problema, ca nu stiu unde sa mai apelez..
O intrebare: al doilea proiect are tangenta cu primul? Pentru ca pe POSDRU nu se admite dubla finantare. Nu se admit doua proiecte consecutive pe aceeasi activitate sa spunem. Daca au fost obtinute de catre Universitate doua proiecte, inseamna ca sunt doua lucruri diferite. Din punct de vedere teoretic nu ar exista nici o problema. Insa depinde si care este cerinta finantatorului sau cerintele cuprinse in proiecte. Analizati contractul dvs initial, precum si contractul din noul proiect. Vedeti acolo care ar fi prevederile la timpul de lucru sau cumulul de functii. Eventual reveniti cu respectivele articole.