avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obligatii semnatura CEC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obligatii semnatura CEC

Sunt angajata la o societate comerciala, si patronul vrea ca eu sa semnez instrumentele de plata (CEC-uri si BO). As vrea sa stiu ce raspunderi am eu, ca si semnatar al documentelor, in cazul in care firma nu-si poate onora platile catre furnizori. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
danat2905, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatiile semnatarului de cec-uri danat2905 danat2905 Sunt angajata la o societate comerciala, si patronul vrea ca eu sa semnez instrumentele de plata (CEC-uri si BO). As vrea sa stiu ce raspunderi am eu, ca si ... (vezi toată discuția)
Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)