avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligatiile semnatarului de CEC-uri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligatiile semnatarului de CEC-uri

Sunt angajata la o societate comerciala, si patronul vrea ca eu sa semnez instrumentele de plata (CEC-uri si BO). As vrea sa stiu ce raspunderi am eu, ca si semnatar al documentelor, in cazul in care firma nu-si poate onora platile catre furnizori. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatii semnatura cec danat2905 danat2905 Sunt angajata la o societate comerciala, si patronul vrea ca eu sa semnez instrumentele de plata (CEC-uri si BO). As vrea sa stiu ce raspunderi am eu, ca si ... (vezi toată discuția)
Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin Claudiu.Grasu Claudiu.Grasu Am de ridicat un colet de la o firma de curierat rapid ... Pentru a ridica coletul trebuie sa platesc o suma de bani care ar trebuie sa ajunga la expeditorul ... (vezi toată discuția)