avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor doctorat retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor doctorat retroactiv

Buna ziua!

In 2007 am obtinut titlul de doctor la o universitate din Germania. Atestatul de echivalare l-am cerut mult mai tarziu si a fost eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tinretului si Sportului in august 2010.

In prezent sunt lector universitar titular la o universitate de stat, la care lucrez de 7 ani. Cand am cerut sporul de doctorat retroactiv (pe ultimii 3 ani), mi s-a spus ca nu am dreptul deoarece atestatul de echivalare este eliberat in acest an. De asemenea mi s-a motivat ca desi am titlul de doctor din 2007 si colegi in situatie similara inca primesc spor de doctorat, in cazul meu se considera ca titlul de doctor e obtinut in 2010 si nu mai am acest drept.
Este adevarat ca se ia in considerare data eliberarii atestatului si nu data obtinerii titlului de doctor? Mentionez ca pe atestatul eliberat de minister este specificata clar data eliberarii diplomei de doctor, i.e. anul 2007.

Daca ma puteti ajuta cu raspunsul, va rog sa imi scrieti si numarul articolului de lege care reglementeaza aceste lucruri.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Adeverinta sau diploma bryan bryan pentru acordarea sporului de 15% de doctorat trebuie diploma sau e de ajuns si o adeverinta din care rezulta acest lucru( am inteles ca ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind doctoratul prof. prof. Buna ziua! Sunt profesor itinerant de sprijin, in invatamtul special, titular, cu doctoratul in domeniul sociologie, la Universitatea din Bucuresti, ... (vezi toată discuția)