am facut recurs -loviri si alte violente -sentinta in fond este 3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare + despagubiri materiale si morale la partea vatamata
suntem doi inculpati.
unul din ei tb sa plece la munca in strainatate .
este vreo problema daca nu voi fi prezent la infatisari in recurs?
am avocat.
ma va afecta la sentinta pe mine sau pe celalalt inculpat care e cumnatul meu.
Nu este obligatoriu sa va prezentati, insa consider ca o asemenea atitudine este in defavoarea dumneavoastra.
Depuneti la dosarul cauzei o copie a contractului de munca care atesta imposibilitatea de prezentare la judecarea recursului. In aceasta etapa procesuala nu se poate agrava situatia dumneavoastra.
(principiul non reformatio in pejus )
Sfatul meu este sa va prezentati pentru a va sustine apararile.
Puteti apela si la asistenta juridica,din partea unui avocat,daca aveti posibilitati materiale.
Buna seara! Bine ar fi sa va prezentati pentru a da dovada de interes si de intelegere a pericolului faptei pe care ati comis-o. Daca faceati dovada cu contract de munca ar fi fost bine pt dvs.Inteleg insa ca dvs. ati facut recurs nu si partea vatamata. In aceste conditii pedeapsa va ramane in cel mai rau caz aceeasi prin respingerea recursului. Mult succes!
Recurent
cercetasa
intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent
inculpatii au calitatea de recurenti
spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)