avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recurs loviri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recurs loviri

am facut recurs -loviri si alte violente -sentinta in fond este 3 luni cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare + despagubiri materiale si morale la partea vatamata

suntem doi inculpati.

unul din ei tb sa plece la munca in strainatate .

este vreo problema daca nu voi fi prezent la infatisari in recurs?

am avocat.

ma va afecta la sentinta pe mine sau pe celalalt inculpat care e cumnatul meu.

mentionez ca tb sa plec la munca .

ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:01, 13 Octombrie 2010
Nu este obligatoriu sa va prezentati, insa consider ca o asemenea atitudine este in defavoarea dumneavoastra.
Depuneti la dosarul cauzei o copie a contractului de munca care atesta imposibilitatea de prezentare la judecarea recursului.
In aceasta etapa procesuala nu se poate agrava situatia dumneavoastra.
(principiul non reformatio in pejus )

vineri este prima infatisare a recursului declarat si de noi ca inculpati si de partea vatamata.

ma prezint acum dar la urmatoarele nu mai pot ca o sa plec

nu plec cu contract de munca .

cum procedez?

practic mi a gasit cineva in belgia ceva de munca si plec
Sfatul meu este sa va prezentati pentru a va sustine apararile.
Puteti apela si la asistenta juridica,din partea unui avocat,daca aveti posibilitati materiale.
Buna seara! Bine ar fi sa va prezentati pentru a da dovada de interes si de intelegere a pericolului faptei pe care ati comis-o. Daca faceati dovada cu contract de munca ar fi fost bine pt dvs.Inteleg insa ca dvs. ati facut recurs nu si partea vatamata. In aceste conditii pedeapsa va ramane in cel mai rau caz aceeasi prin respingerea recursului. Mult succes!
recurs a facut si partea vatamata nemultumita fiind de suma daunelor morale si materiale

Alte discuții în legătură

Agravarea situatiei inculpatului in cel de al doilea recurs? ContSters40598 ContSters40598 Recursul inculpatului a fost admis la ICCJ, dar si recursul Parchetului care l-a declarat atat in fav. inculpatului , - in latura civila cat si in latura ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca dragandaniel dragandaniel Detin functia de director al unui Camin pentru persoane varstnice ,unitate a consiliului local ,ordonator tertiar de credite .Primarul mi-a desfacut ... (vezi toată discuția)
Recurent cercetasa cercetasa intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent inculpatii au calitatea de recurenti spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)